Back to black

Heeeeej hejhejhejeheehejejeheeehj!
Ska ge den här bloggen en chans, inte många som läser men kul ändå och jag behöver ventilera lite :)
 
Ja iallafall, för två veckor sen var jag ju till Götlabooorg för att hälsa på bästa Sandra och se Asking Alexandria på Brewhouse. Det blev såklart en grym helg och fy fan vilken bra konsert! Förbanden var Betraying The Martyrs, som jag aldrig hört förut, men Motionless In White och While She Sleeps var riktigt bra!
 
Sen så var ju Asking Alexandria en klass för sig, alltså Danny ♥ och Saaaam åhhhhh! Det tog slut alldeles för fort :( Tråkigt nog så stod vi nästan i mitten så vi var ju precis bredvid moshpiten så det var ett jävla knuffande. Som tur är hade jag ju Sandra som bodyguard så hon mådde nog värst, men jag var rätt blå längs hela vänstersidan dagarna efter ändå, haha. Vi lyckades tränga oss fram till två pers från staketet, där var det stopp. Åhhhh ♥ så äckligt svettig när det var klart, men vad bra man mår!! Porris kom på att han skulle med också men han stod väl mest i baren ;)
 
 
Köpte snygg tröja också, när vi kom hem så hade jag dock fått fel men den dög också! Men lite tråkigt ändå.. Och dagarna hos Sandra tog ju såklart slut alldeles för fort, saknaaaar!!! Du är bäst! ♥
 
Förra helgen åkte mamma, Linda och jag söderöver och droppade två ponnyer och återvände hem med en ny häst :) Lillen är Lindas nya bästis! Jag har ingen bild på honom och Linda vill ju inte lägga upp vad som helst, men är någon nyfiken så visar det sig så småningom.
 
Och nu närmar vi oss! I fredags åkte jag ner till Stockholm för att träffa Malin för första gången! :D
Vi har pratat rätt mycket över bloggar och Facebook sen.. 2010? 2009? Länge iallafall, men vi har aldrig kommit åt att träffats. Men nu var det dags! Vi gick på Vans Off The Wall Music Night på Klubben/Fryshuset på lördagkvällen, och alltså, bästa kvällen ever!! Like Torches som spelade först är ett svenskt band som jag aldrig hört om innan, men de var helt fantastiska! Kolla upp dem! Helt galet bra! :) Vi stod längst fram till vänster sett från scenen.
 
Sen kom ju The Blackout, anledningen till att jag ville gå. Och fy faaaan vad bra det var!!! Förlåt All Time Low och AA, men det har var bästa jag någonsin varit på! Jag hoppade och sjöng och skrek och Sean tog i min hand och jag skrek lite mer och skrattade och hoppade och åååååhhhhhh. De öppnade med Start The Party och avslutade med Higher And Higher och det var bara favoriter rakt igenom! Bästa bästa bästa bästa bästa!! Köpte finaste hoodien innan vi gick in, sen när det var slut så stod Sean, Gavin och Snoz och sålde merch så då var jag tvungen att gå dit och köpa armband av Sean och få mitt album signerat. Alltså Sean Smith, så underbar och härlig och snyggsnyggsnygg och aaaawhhhh! ♥
 
 
Huvudakten var ju Yellowcard, och jag är lite ledsen att jag inte har bättre koll på dem sen innan, för de var verkligen helt fantastiska! Men jag var fullständigt färdig efter The Blackout, verkligen heeelt slut så det var tur att jag hade ett staket att hålla mig i. Hoppade lite när alla andra hoppade, annars stod jag mest bara och lyssnade. Men grym kväll!! :)
 
Postat av: Malin Jonsson

Men alltså världsbäst! Tack tack tack för den bästa helgen på länge! :D

2013-02-13, 11:24:51 - URL: http://tjugosjundeoktober.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: