Materiell kärlek!

Tjäääääääna! Vi behöver lite färg!
 
 
Skrev ett lååångt inlägg och så försvann det ♥
Meeeen.. Kom hem från jobbet för en halvtimme sen, jobbar hela veckan fram till fredag, varannan dag varannan kväll, så imorgon jobbar jag från morgon. Värsta jag vet, att tvingas gå upp tidigt..
 
In other news, levt på nästan existensminimum nu i juli och augusti, har haft precis 1,50 kr på kontot sen i onsdags ;) men idag kom lönen, fetttt, och vad är då bättre än att åka in till stan och bränna upp allt? Cash is king. Nej men hade lite nödvändiga saker att införskaffa, som ett ordentligt knäskydd till det förbannade knäet, och hårfärg till det förbannade gråa håret.. Typ ;) sen hittade jag ett par vita låga Vans, ett enda par fanns det, i exakt rätt storlek, för halva reapriset!! Inte ens 150kr kostade dem!
 
 
 
Blev inte så mycket mer då jag fick skynda mig för att börja jobba vid kl 3.. Nu har jag fullt upp månaden ut, sen jobb måndag och tisdag nästa vecka, sen har jag lite ledigt och då ska jag passa på att mysa med Annso :) ska tvinga med henne på stan och så ska vi ha myskväll/ar. Myyyys mys myselimys.
 
Nä nu ska jag gå och lägga mig, heippa!
Postat av: Malin

Såååå snygga juuuuu!!

2013-08-28, 07:02:05 - URL: http://tjugosjundeoktober.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: